Keszthely szállás lista - 3* wellness szállodák, hotelek Keszthelyen
Telefonszám: +36-1-2279614
Hoteltelnet logo
Akciós szállodák hotelek szobafoglalása
Keszthely szállás lista - 3* wellness szállodák, hotelek Keszthelyen
Szabad szoba kereső  EN
 
DE
 
FR
 
IT
 
ES
 
 
HU Keszthely szállás lista - 3* wellness szállodák, hotelek Keszthelyen
 
PL
 
NL
 
SE
 
RU
 
RO
 
 

Kedvezményes keszthelyi szállodák és hotelek szobafoglalása

Kedvezményes keszthelyi szállodák és hotelek szobafoglalása
Kedvezményes keszthelyi szállodák és hotelek szobafoglalása

Keszthely Budapesttől 187 km-re, a Balaton északi partján fekszik, páratlan látnivalóinak és gazdag kultúrtörténetének köszönhetően méltán kapta a 'Balaton fővárosa' nevet. Keszthely a Festetics-kastéllyal, a környező római kori romokkal és a Kis-Balaton egyedülálló növény- és állatvilágával a környék idegenforgalmi központja, kellemes városnézés, bortúra és romantikus sétahajókázás várja az ide látogatókat. A keszthelyi szállodák és hotelek akciós félpanziós ajánlatokkal várják a kikapcsolódni vágyó vendégeket. Töltsön el egy kellemes akciós wellness hétvégét a Balatonnál keszthelyi hoteleink valamelyikében!

további információk

Keszthely

Hotel Helikon*** Keszthely - Akciós balatoni hotel Keszthelyen

Hotel Helikon*** Keszthely  * * * Keszthely
Napfény, víz, levegő.... Hotel Helikon. Keszthely, a régi barokk kisváros hangulatos környezetben fekszik a Keszthelyi hegység és a Balaton között. A háromcsillagos Hotel Helikon sport- és üdülőszálloda minden generáció igényeinek megfelelően kialakított szolgáltatási palettája aktív kikapcsolódást ígér kicsiknek és nagyoknak. A 3 csillagos szálloda közvetlenül a Balaton partján található, saját szigetstranddal és szépségfarmmal rendelkezik.

Hotel Helikon*** Keszthely - Akciós balatoni hotel Keszthelyen  Szobaárak, Közvetlen szobafoglalásHotel Kakadu*** Keszthely - Akciós félpanziós Wellness Hotel Kakadu

Hotel Kakadu*** Keszthely  * * * Keszthely
from EURO 66! A családias hangulatú Wellness Hotel KAKADU ***superior Keszthelyen, a Balaton partjától 350 méterre található. A Hévízi tó, mely Európa legnagyobb természetes gyógyvizű tava, a szállodából gépkocsival kb. 10 perc alatt elérhető. Az egész évben nyitva tartó Wellness Hotel KAKADU ***superior szálloda 32 szobával, 4 apartmannal és saját wellness clubbal várja a vendégeket. A szobák mindegyike WiFi Internet kapcsolattal rendelkezik. A szálloda ideális kiindulópontja lehet a környékbeli kirándulásoknak, Keszthely városa és a régió gazdag történelmi, kulturális és természeti látnivalókban. 

Hotel Kakadu*** Keszthely - Akciós félpanziós Wellness Hotel Kakadu  Szobaárak, Közvetlen szobafoglalás


Akciós csomagajánlatok: 1 darabKristály Hotel*** Keszthely - Akciós Wellness Hotel a Balatonnál

Kristály Hotel*** Keszthely  * * * Keszthely
A háromcsillagos Kristály Hotel Keszthelyen, a Balaton part és a városközpont közvetlen közelében 40 elegáns szobával, kényeztető wellness szolgáltatásokkal és mediterrán hangulatú étteremmel várja vendégeit. A szálloda 50 fős konferenciaterme ideális helyszín lehet különböző rendezvények, meetingek számára.

Kristály Hotel*** Keszthely - Akciós Wellness Hotel a Balatonnál  Szobaárak, Közvetlen szobafoglalás


Akciós csomagajánlatok: 3 darab
© 2002 - 2021 www.hoteltelnet.hu Magyarország Telefonszám / fax: +36 (1) 227-9614   email:info@hoteltelnet.hu
Hoteltel Kft. | Travel Hotels partners | Aff | Adatkezelési szabályzat


Google

WWWAkciós szállodák